Kommentarer til sejren over Betis (24. september)

Pep Guardiola: ”I starten af anden halvleg havde vi en nedgangsperiode. Vi lod os gå ned en smule, og det betalte vi dyrt for, fordi de ikke havde noget at tabe. De kom med frem, og det var besværligt for os at finde rytmen”. Men Pep var tilfreds: ”Ikke bare med resultatet, men grundet spillet som vi diskede op med i første halvleg og grundet holdets reaktion efter 2-2 scoringen. Det var helt det modsatte af den dag vi spillede imod Racing. Og fordi vi skabte en uendelighed af målchancer. Det må vi ikke glemme”. Angående udskiftningerne sagde cheftræneren: ”Udskiftningerne fungerede denne gang. Men en anden dag vil det gå galt med dem, for du udfører dem altid fordi du tænker på hvad der er det bedste for holdet. Men under tiden tager du fejl”.

Den indskiftede målscorer Eidur Gudjohnsen: ”Vi havde brug for dette mål. Det som har generet mig en smule er at man tvivler på mine kvaliteter. Jeg ved hvad jeg kan. Jeg skal bare demonstrere det”.

Xavi: ”Skylden (for at det var ved at blive sat over styr) er vores. Det må ikke ske igen. Vi bliver forvirrede. Vi går ikke ud til anden halvleg med det rette pres”.

Bojan Krkic: ”Hver gang jeg kommer på banen, forsøger jeg at udnytte minutterne jeg får maksimalt og bidrage mest muligt på holdet. Den slags sejrer, er dem som giver dig den bedste smag i munden, da det er arbejdssejrer. Vi vidste at vi ikke måtte være mindre på vagt. Vi havde erfaring fra sidste år på deres hjemmebane. De nåede op to gange, og de scorede to mål. Vi havde kort tid til at reagere, men vi er glade for sejren. Vi blev urolige, for det forventede vi os ikke. Men til sidst fik vi sejren”.

Kilde: elentorno.com

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 24-09-2008 23:38