Pep: Det vi mangler er træningspas (23. september)

"Villa giver os et plus som angriber og som wing, når han trækker frem indenom. Det tegner godt for ham. Han missede nogle gange i første halvleg, men derefter var han afgørende”, udtalte Pep Guardiola på pressemødet efter 1-0 sejren onsdag aften over Sporting Gijón.

Cheftræneren mener at Leo Messi kan erstattes: ”Hvis vi havde vundet 5-0 i dag, ville han også kunne det”.

”Jeg er meget tilfreds med kampen som vi gennemførte”, fortsatte han. ”Vi forsøgte hele tiden at finde hullerne. I anden halvleg fik vi mere balance på kanten. Vi blev bedre i opstartsfasen. Men selvfølgelig, når man vinder med 1-0, ender du i de sidste fem minutter med at lide”.

Guardiola hævdede endvidere at kampen ikke mindede om nederlaget imod Hércules. "Sporting var fremragende i defensiven”.

Cheftræneren mener ikke problemet er de mange kampe. ”Storholdene er vant til det. Mere end kampe, bebrejder vi manglen på træningspas. Men kalenderen er sådan, og fire eller fem af vore spillere mangler at komme op i form”.

Angående græsplænen på Camp Nou, der nok er bedre end pløjemarken på Bernabéu men ikke perfekt, udtelte Pep, at den har været udsat for en svampeplage, og at den ikke bliver perfekt før midt i oktober: ”Man er i færd med at ordne det. Der bør ikke blive problemer”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 23-09-2010 07:14