Bojan skaffede en 0-1 sejr imod Benidorm (29. oktober)

FC Barcelona skaffede sig et rigtig godt udgangspunkt for at sikre sig adgang til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey, da man tirsdag besejrede Benidorm takket et mål af Bojan Krkic (0-1). Men inden den videre kvalifikation er sikret definitivt, mangler der en returkamp om fjorten dage på Camp Nou.

Barça stillede i følgende formation: Pinto, Cáceres, Piqué, Bojan, Sylvinho, Dani Alves, Hleb, Abidal, Touré, Sergio Busquets (Abraham, 85') og Víctor Sánchez.

Det regnede, hvilket måske var årsagen til at der blot var 6.500 tilskuere på et ikke fyldt Estadio de Foietes. De fik ikke et af de på det seneste vanlige blårøde målorgier at se. Ikke grundet mangel på muligheder. Det blev til otte skud indenfor rammen bare i første halvleg. Sylvinho var anfører i Puyols, Valdés’ og Xavis fraværd, og spillede falsk venstre wing. Han havde den første chance efter to minutters spil. Efter ham var der store muligheder til Bojan (8' og 27'), et mål af Víctor Sánchez blev annulleret (25') og Alves var tæt på med et frispark, men målmand Caballeros klarede (42').

Sågar kunne værterne være kommet foran, da Bardal forsøgte sig med et hovedstød, som Pinto afværgede til hjørnespark (13'). Bortset fra det, havde Barça keeperen meget lidt arbejde denne aften.

Det virkede som om det blot var et spørgsmål om tid før der skulle blive scoret. Sådan gik det også. I 54. minut sendte Bojan med højrebenet bolden ind fra en position ca. fem meter uden for feltet.

Hleb fik halvfems minutter, så han kunne spille sig i form efter sin skade.

Barça gjorde blot hvad der var nødvendigt og brugte ikke unødige kræfter.

Benidorm CD: Caballero, Dani Guillén, Bardal, Javi Moreno, Ruano, Castell (Chupe, 68'), Moncho, Flavio, Luismi Loro, Eloy (Urraka, 56') og Morcillo.

FC Barcelona: Pinto, Cáceres, Piqué, Bojan, Sylvinho, Dani Alves, Hleb, Abidal, Touré, Sergio Busquets (Abraham, 85'), Víctor Sánchez.

Dommer: Paradas Romero. Gule kort: Bardal, Morcillo og Javi Moreno samt til følgende Barça spillere: Touré og Abidal.

Mål: 0-1, m. 54. Bojan.

Kampdato: 28. oktober 2008.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 29-10-2008 06:58