Pep: Sågar jeg er blevet overrasket over dette niveau (26. oktober)

”Årsagen til resultatet er at Barça har gode spillere”, udtalte Pep Guardiola på pressemødet efter 5-0 sejren lørdag aften over Almería. ”I dag gik vi rigtig flot ud. Sågar jeg er blevet overrasket over dette niveau. Det er ikke normalt at lave fem mål i første halvleg”.

Angående den målløse anden halvleg udtalte Pep: ”Det er ikke let at spille i den situation” med hentydning til stillingen på lystavlen. ”Det mest positive er, at vi har skabt mange chancer, og at de laver få imod os”.

Angående sine udtalelser inden kampen om at man ikke kan sammenligne det nye hold med Dream Team udtalte Pep: ”De vandt ikke kampen grundet mit budskab, men grundet spillernes kvaliteter”.

Guardiola gentog, at han bekymrer sig om ”Hvordan holdet spiller” og ikke så meget om resultaterne. ”Det vigtige er at blive ved med at vinde kampe og se på stillingen ved afslutningen af ligaen”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 27-10-2008 16:54