Sådan gik det Barça spillerne i midtugelandskampene (16. oktober)

Hvad Barça angår bød onsdag aften på sæsonens første liganederlag for basketballholdet, som på Gran Canaria tabte til Kalise med 68-57.

For fodboldspillerne var det jo landskampstid. Spanien fortsatte den gode stime og vandt ude med 1-2 over Belgien. Iniesta beskrives som en af de bedste for Spanien. Han scorede også til 1-1, men blev taget ud i anden halvleg. De spanske tv kommentatorer gik så langt som til at sammenligne hans spil ved scoringen med Maradona og Cruyff. Xavi fik hele kampen på banen og bidrog med solidt spil og dybde. Puyol fik også 90 minutter. Han kunne have gjort mere ved belgiernes enlige mål, men fik redet paragrafferne da dårligt spil fra Casillas nær havde kostet et mål i anden halvleg. Se sammendrag.

Messi og Argentina kunne ikke fortsætte de gode takter imod Chile, som man ude blev besejret af med 0-1 natten mellem onsdag og torsdag dansk tid. Ifølge den argentinske sportsavis Olé var Messi en skygge af sig selv.

Af andre landskampresultater kan det nævnes, at Island med Eidur Gudjohnsen hjemme besejrede Makedonien med 1-0. Guddy fik 81 minutter. Han skulle have været meget aktiv.

Barças andetholdsspiller Gai Assulin var med på Israels u21 landshold der hjemme tabte 1-3 til Italien og ikke kom videre til EM slutspillet. Han var med hele kampen, men fik ikke scoret.

Tirsdag vandt Spaniens u21 landshold 3-1 over Schweiz og sikrede sig EM kvalifikation. Bojan var med i hele opgøret men uden at score. Busquets lagde op til et af målene, mens Piqué beskrives som bedste forsvarsspiller der også lavede mange oplæg til spillerne længere fremme.

Særligt glædeligt ved midtugelandskampene var det, at Thierry Henry fik scoret to mål for Frankrig i 3-1 sejren over Tunesien på hjemmebane. Specielt smukt var hans første scoring der mindede en del om det mål han lavede imod Atlético Madrid på Camp Nou. Det var hans mål nr. 47 og 48 for Frankrig. Lad os håbe at Henry evner at videreføre dette hos Barça. Abidal spillede i venstre side af midterforsvaret og leverede en præstation der beskrives som fejlfri. Se målene her.

Endelig fik Martín Cáceres og Uruguay også tirsdag uafgjort 2-2 i de døende minutter i tretusind meters højde ude imod Bolivia. Som imod Argentina var Barça spilleren atter venstre back.

Nu gælder det atter opgaverne for Barça, hvor det gerne skulle blive til tre point på søndag i Bilbao.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 16-10-2008 08:07