Barça videre i Champions League fra førsteplads (25. november)

To mål af Pedro og et af naturligvis Messi skaffede Barça en 0-3 sejr på udebane over Panathinaikos. Dermed er det en matematisk kendsgerning at Guardiolas hold får førstepladsen i gruppe D og således er videre i Champions League. Grækerne skabte kun fare de første minutter. Deres eneste mand der onsdag aften kunne noget i offensiven var Cisé, som efter 20 minutter var alene med Valdés der klarede værternes store chance. Barça gjorde kampen til en monoton forestilling; og i 27. minut kom det første mål. Efter et kollektivt opspil, fandt Alves Pedro som sendte den over stregen. Hør det.

Grækerne svarede ikke igen, og Barça fortsatte sin dag på kontoret med bolden i besiddelse i mere end halvfjers procent af tiden. Og sådan fortsatte det også efter pausen. I 62. minut startede Messi, han fandt Xavi der fandt Adriano der fandt Iniesta som igen fandt Adriano der til sidst fandt argentineren som scorede. Hør det. Det mest dramatiske i anden halvleg var, da dommeren grundet fyrværkeri stoppede kampen i nogle minutter. Den blev dog genoptaget; og man må sige at grækere ikke kun synger når de vinder. I nogle minutter sang de på livet løs.

I 69. minut blev det 0-3. Iniesta lavede pasningen til Pedro. Hør det. Et hjørnespark fik Panathinaikos i hele kampen. På mandag imod Real Madrid bliver det nok lidt svære. Sidste Champions League kamp imod Rubin Kazan betyder vist mere for FCK end for Barça.

0 - Panathinaikos: Tzorvas; Vyntra, Boumsong, Kanté, Spyropoulos; Katsouranis (Plessis, m.67), Gilberto Silva; Marinos (Dimoutsos, m.46), Luis García (Petropoulos, m.63), Christodopoulos; og Cissé.

3 - FC Barcelona: Valdés, Dani Alves, Piqué (Abidal, m.71), Puyol, Adriano (Maxwell, m.76), Mascherano, Xavi (Keita, m.71), Iniesta, Pedro, Villa og Messi.

Mål: 0-1, m.27: Pedro. 0-2, m.62: Messi. 0-3, m.69: Pedro.

Dommer: Gianluca Rocchi (ITA). Gule kort: Piqué (m.31) og Dimoutsos (m.66).

Tilskuere: 68.000.

Spilledato: 24. november 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 25-11-2010 06:49