3-1 over Villarreal (14. november)

FC Barcelona og Villarreal spillede lørdag aften en mindeværdig kamp. Der var ikke bare et, men to hold der virkelig ville have bolden og spille angrebsspil. Man så tekniske detaljer af enhver slags, hurtige pasninger og overbevisende forsvarsspil. Ærgerligt at dommeren begik fejl ved nogle lejligheder og ved andre lejligheder virkede han sågar skræmt over omgivelserne. Han annullerede et mål der var helt i orden, hvorfor publikum var på nakken af ham hele opgøret igennem.

Et fremragende mål af Villa på kontraangreb viste, at han stadig er den samme målfarlige angriber som tidligere. Villarreal mistede bolden, Iniesta erobrede den og fandt asturianeren. Hør det.

Villarreal fik udlignet ved Nilmar få minutter efter med venstrebenet på en mulighed han selv skabte i straffesparksfeltet.

I anden halvleg kunne Villarreal ikke holde den afsindigt høje rytme, men de viste sig stadig at være et af de bedre europæiske hold der har gæstet Camp Nou.

Anden halvleg kendetegnes ellers af en masse godt ping-pong mellem Messi og Pedro. Et hurtigt taget frispark i 58. minut førte til at de to herrer kombinerede fantastisk, og argentineren kunne med en blød berøring sende bolden i mål næsten uden vinkel. Hør det.

I kampens sidste fase spillede Xavi til Pedro der fandt Messi, der med sit venstreben atter sendte bolden i kassen. Der burde nok have været fløjtet for off side imod Pedro.

Tre point og presset på Real Madrid holdes.

3- FC BARCELONA: Valdés; Alves, Puyol, Abidal, Maxwell (Adriano, min. 86); Busquets, Xavi (Mascherano, min.90), Iniesta; Messi, Villa (Keita, min.72), og Pedro.

1- VILLARREAL: Diego López; Ángel, Musacchio, Marchena, Capdevila; Cani (Senna, min.69), Bruno Soriano, Borja Valero (Jefferson Montero, min.77), Cazorla; Rossi (Marco Rubén, min.86) og Nilmar.

MÅL: 1 - 0, Villa, min 21.;   1 - 1, Nilmar, min 25.;   2 - 1, Messi, min 59. og   3 - 1, Messi, min 84.

ÁRBITRO: Delgado Ferreiro. Gule kort: Abidal (min.35) og Maxwell (min.67) hos FC Barcelona; og til Borja Valero (min.45), Ángel (min.74) og Senna (min.92) hos Villareal.

Spilledato: 13. november 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 14-11-2010 08:46