De unge gav Pep hundredsejrsjubilæum (11. november 2010)

FC Barcelona har kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey, efter at have slået Ceuta 5-1 i en kamp der vil blive husket både for det gode og for det onde. De unge leverede en fornem præstation og Bojans måltørke blev brudt. Men værst var det at Gabriel Milito måtte forlade banen grædende med en ny muskelskade. Med denne sejr har Josep Guardiola fået fem triumfer i sin tid som Barça træner.

De blårøde kom allerede foran i 3. minut, hvor Nolito selv skabte den situation der førte til målet. I 6. minut kunne han have scoret igen, men hans skud blev afværget til hjørnespark. Herefter scorede Milito til 2-0, hvilket argentineren fejrede på største vis.

Ceuta var ikke nogen modstander for Barça, selvom Guzmán scorede et flot mål, efter et fremragende oplæg fra Seguro (2-1).

I anden halvleg blev Ceuta reduceret til ti. Barça holdt fast ved kontrollen over kampen. Alligevel valgte Guardiola at lade Messi komme på banen, hvor der stod 3-1, da Pedro havde scoret. ”Jeg satte Messi ind, for at tilhængerne skulle se den bedste”, udtalte Pep efterfølgende på pressemødet.

Bojan fik æren af at score til 4-1 næsten fra mållinjen, efter at Messi havde vist en af de vante spilsituationer han kan. På oplæg fra Thiago scorede argentineren selv til 5-1.

5. FC Barcelona: Pinto; Adriano, Bartra, Milito (Abidal, min.40), Maxwell (Sergi Roberto, min.66); Thiago, Mascherano, Keita; Pedro (Messi, min.61), Bojan og Nolito.

1. Ceuta: Fock; Vítor Moreno, Zamora, Cañas, Pepe Martínez; Sandro, Ormazábal; Guzmán (Raoul Loe, min.70), Gilson, Seguro (Modeste, min.61); og David Torres (Aridane, min.30).

Dommer: Ignacio Iglesias Villanueva, Galicien. Gule kort: Vítor Moreno (min.20) og Bartra (min.36). Udvisning med direkte rødt: Vitor Moreno (min.26).

Mål: 1-0, min.2: Nolito. 2-0, min.7: Milito. 2-1, min.35: Guzmán. 3-1, min.50: Pedro. 4-1, min.65: Bojan. 5-1, min.67: Messi.

Tilskuere: 38.971.

Spilledato: 10. november 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 11-11-2010 07:29