Pep: Vi kan holde fast på dette niveau i 90 minutter (22. marts)

"Tingene kan endnu gøres bedre”, udtalte Pep Guardiola efter Barças 6-0 sejr hjemme over Málaga. ”Vi udførte en rigtig god første halvleg og nogle gode 15 minutter i anden halvleg. Men målsætningen hos ethvert hold er at forbedre sig. Jeg er overbevist om, at vi kan holde fast på dette niveau i 90 minutter”. Guardiola pegede særligt på ”den gode overgang mellem angreb og forsvar for at slide modstanderen op” og koncentrationen hans hold udviste for at kontrollere Málagas spillere ”særligt dem der kom op fra anden kæde”.

Angående skaderne Touré Yaya og Andrés Iniesta pådrog sig denne søndag sagde Guardiola med et smil på læben: ”Det er to små muskelskader. Om ti eller femten dage kan de være med igen. Hvad Xavi angår, så har han i nogle dage haft et problem med senen. Men han er tapper. Han tør løbe risici og stå imod til sæsonens afslutning”. Mens Iniesta definitivt ikke kommer med for Spanien imod Tyrkiet, vides det endnu ikke om Xavi står over.

Pep tror ikke landsholdspausen betyder at holdet kommer ud af den gode rytme: ”På lørdag har vi endnu en ligakamp (Valladolid 5. april). Jeg har fornemmelsen af at Real Madrid vil tabe få points herfra og til afslutningen, hvorfor vi stadig skal få os mange flere. Senere begynder vi om onsdagen igen på Champions League. Så når de kommer tilbage fra deres landshold, skal vi atter hurtigt få det til at gå i spænd”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 22-03-2009 22:24