Både Iniesta og Touré ude i 14 dage og andre korte nyheder (22. marts)

FC Barcelonas midtbanespiller Touré Yaya måtte forlade kampen imod Málaga allerede i 23. minut grundet en skade. Ifølge de første lægeundersøgelser bliver der tale om ca. to ugers pause.

Iniesta blev skadet i 2. halvleg og erstattet af Gudjohnsen. Man regner ligeledes med, at han også vil være ude i de kommende to uger. Men mandag vil der blive foretaget yderligere undersøgelser af begge spillere.

I fald det holder stik at både Touré og Iniesta må holde 14 dages pause, er deres deltagelse i opgøret imod Valladolid i fare, mens de skulle nå at blive klar til første Champions League kamp imod Bayern.

Barça Atlètic tabte til Badalona

Det blev til et 4-0 nederlag, da Barça Atlètic besøgte Badalona søndag eftermiddag. Luis Enriques hold er stadig på en femteplads i sin gruppe i 2. division B, men nu to point fra at komme i Top 4 der giver adgang til oprykningsspillet. David Prats scorede tre af hjemmeholdets mål.

Også basketballholdet tabte

Regal FC Barcelona tabte også denne søndag, hvilket var ude imod Ricoh Manresa der vandt 122-117 i en kamp der skulle have været meget lige.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 22-03-2009 21:19