Messi havde tandpine og gav Zaragoza tandpine (22. marts)

Barça vandt Copa del Rey i håndbold søndag aften. Men størst af alle var atter en lille argentiner. Han var tvivlsom op til kampen grundet en tandbyld. Men til sidst kunne Messi spille på La Romareda, og viste at han også evnede at give Zaragoza tandpine. Barça vandt 2-4, selvom det ikke var let, for Zaragoza gav aldrig op. Men de blårøde fik tre point og holder sig lige i hælene på Real Madrid.

Puyol og Iniesta var ikke med fra start, og Xavi var slet ikke med i  truppen. Man så at de manglede i det kreative spil. Men det gjorde ikke alverden.

Messi åbnede scoringen allerede efter fire minutter. Diogo tabte en bold, Ibrahimovic erobrede den og åbnede imod fløjen hvor Pedro spillede Messi der alene i det lille felt sendte den i målet med hovedet. Hør det.

Barça spillede efter for godt befindende i tyve minutter. Men lidt efter lidt kom Zaragoza bedre med ind i kampen.

Anden halvleg blev en rigtig målfest. Aragonierne gik ud for at få udlignet, men uden for alvor at blive skarpe. Barça gik efter at øge, men kampen var meget åben. Men så dukkede Messi op. I 65. minut erobrede han bolden på midtbanen, slap fra Jarosik, gik direkte imod mål og smuttede forbi Contini. Nu havde argentineren blot målmand Roberto foran sig, som måtte se bolden gå ind helt ude ved stolpen. La Romareda udviste sportsånd og rejste sig op for kongen. Det må vi høre.

I 78. minut fik argentineren en aflevering fra indskiftede Iniesta. Og så sørgede Messis venstreben for hat trick igen. Scoring nr. 25 i ligaen. Hør det.

Man skulle tro at Zaragoza havde givet op. Men ikke det der lignede. Således scorede Colunga to gange. Men da der kom lidt nerver på, reagerede Messi endnu engang og fremprovokerede ved at drible i feltet et straffespark, som han generøst lod Ibrahimovic tage sig af. Svenskeren scorede med koldt blod. 2-4.

2 - Real Zaragoza: Roberto; Diogo, Jarosik, Contini, Ponzio; Edmilson (Lafita, min.46), Gabi; Arizmendi (Colunga, min.62), Ander Herrera, Eliseu; og Suazo (Penant m. 80).

4 – FC Barcelona: Valdés; Dani Alves, Piqué (Puyol, min.69), Gabi Milito (Márquez, min.73), Maxwell; Yaya Touré (Iniesta, min.63), Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic og Pedro.

Mål: 0-1. min.4. Messi; 0-2. min.66. Messi; 0-3. min.78. Messi; 1-3. min.84. Colunga; 2-3. min.88. Colunga; 2-4. min.90. Ibrahimovic (straffespark).

Dommer: Delgado Ferreiro, Baskerlandet. Gule kort: Diogo, Contini og Jarosik og hos Barça til Maxwell, Dani Alves og Yayá Touré.

Tilskuere: 30.000 på La Romareda.

Spilledato: 21. marts 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 22-03-2010 07:14