Hat trick af Messi imod Valencia (15. marts)

Tre mål af Leo Messi i 2. halvleg blev det til imod Valencia. Således er argentineren suverænt i front på Pichichi listen for Primera División. Dermed fik Barça de tre point på Camp Nou og holdt pusten i tvekampen imod Real Madrid.

Barça udviste ikke et højt spilleniveau imod et stridslystent Valencia. Man var ikke særlig træfsikker i front, men solid på midtbanen. Xavi og Iniesta havde større vanskeligheder end forventet med at skabe spillet, da de tydeligvis savnede de bevægelige mænd længere fremme og bedre nøjagtighed i boldcirkulationen.

'Tito' Vilanovas taktik til anden halvleg var særdeles vellykket. Han tog Bojan ud og satte Thierry Henry ind. Med Messi som virkemiddel blev det en stor succes. Argentineren gav et vink efter fem minutter af anden halvleg med et af sine berømte slalomløb, denne gang forbi Banega, Bruno og Dealbert før César blev overlistet. Hør det.

De to efterfølgende mål var næsten mage til i den typiske Messi stil som man aldrig bliver træt af, og atter fik publikum til at finde lommetørklæderne frem. Hør dem: 2-0 og hat tricket fuldbyrdes.

Men det hører med til den historie, at Valencia inden Messis to sidste mål på få sekunder havde chancen for udligning med en friløber Valdés klarede og efterfølgende en udvisning, hvorved kampen drejede fuldstændigt.

3 - FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Milito, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta (Jeffren, min.86), Messi (Touré Yaya, min.89), Pedro og Bojan (Henry, min.46).

0 - Valencia: César; Miquel, Dealbert, Maduro, Bruno (Baraja, min.77), Albelda (Fernandes, min.44), Banega, Jordi Alba, Silva, Pablo Hernández og Domínguez (Zigic, min.65).

Mål: 1-0, m.56: Messi. 2-0, m.81: Messi. 3-0, m.83: Messi.

Dommer: César Muñiz (Asturien). Gule kort: Banega (min.47), Dealbert (min.62), Bruno (min.71), Zigic (min.89 og Piqué (min.89) og udvisning af Maduro grundet togule kort (min.54 og min.69).

Tilskuere: 87.601 på Camp Nou.

Spilledato: 15. marts 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 15-03-2010 06:33