Barça B fik tredje sejr i træk (8. marts)

Barça B er kommet sig over sin resultatmæssige krise. Således fik holdet mandag aften imod Tenerife sin tredje sejr i træk. Det har Luis Enriques mandskab ikke opnået, siden man rykkede op i den næstbedste spanske fodboldrække 2. division i sommers. 1-4 resultatet sendte Barça B op på femtepladsen i stillingen med 44 point. Det er det samme som Granada på fjerdepladsen og to point mere end lokalrivalerne fra Girona (nr. 6).

I de tre seneste kampe har Barça B scoret 14 mål. Det blev til 4-6 på Numancias bane, 4-1 imod Córdoba og 1-4 i går ude imod Tenerife, selvom holdet i 75. minut blev reduceret til ti mand grundet udvisning af Dubarbier. Edu Oriol (m. 22) og Nolito (m. 41) scorede i første halvleg. Derefter Aragoneses i eget mål (m. 79) og atter viste Nolito at han efter alt at dømme har en fremtid på førsteholdet ved at loppe på langskud (m. 82). Til sidst redede Nino lidt af æren for ferieøen ved at reducere (m. 87).

Rayo Vallecano har lagt sig på førstepladsen med 56 point. Celta indtager andenpladsen med 54. Real Betis er nr. 3 med 53 point. Herefter er der et langt spring ned til førnævnte Granada med 44 point på fjerdepladsen. De to øverste rykker direkte op. 3-6 går i play off spil om en enkelt oprykningsplads. Barça B og Villarreal B kan dog ikke rykke op, da disse klubber i forvejen er repræsenteret i Primera División.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 08-03-2011 06:42