Pep: Vi fortjente denne finale (5. marts)

”Vi fortjente denne finale, og jeg håber at dette forstærker os som hold, for folk (spillerne) fortjener det. Det har ikke været let, og jeg lykønsker Mallorca”. Således sagde Pep Guardiola på pressemødet efter 1-1 semifinalen i Copa del Rey imod Mallorca, der gav Barça adgang til finalen i Valencia efter 2-0 sejren hjemme. ”Finalen imod Athletic bliver skøn. Men det er sandt at på denne aften, med en ubehagelig vind som sendte alting langt op i luften, var det ikke let at spille”.

Træneren indrømmede at hans holds spil ”ikke var flydende”. ”Vi frembragte ikke mange chancer. Det er sandt. Men vi gik godt ud til anden halvleg. Sandheden er, at straffesparket ændrede alt. Der skete mange ting. Intet er let, og man måtte fortsætte. For at nå en finale må man komme sig over den slags øjeblikke”.

Angående indskiftningen af Lionel Messi udtalte Pep: ”Han frembragte en mængde dynamik fremme” trods betingelserne var ”meget dårlige til at spille fodbold grundet hård vind”. ”Andrés (Iniesta) havde en meget klar chance i første minut af kampen, som kunne have afgjort udfaldet”.

”Jeg står tilbage med det faktum, at vi skal deltage i en finale for første gang i mange år og imod en rival som Athletic, der er et rigtigt pokalhold. Det bliver en vidunderlig finale. Sådan bør vi fortsætte, og jeg håber, at vi ikke stopper her”, sluttede Pep.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 05-03-2009 01:22