Messi den mest scorende i Barças historie (21. marts)

Messi er nu den spiller i Barças historie som har scoret flest mål for klubben. Det blev en kendsgerning, da argentineren blev den store hovedrolleindehaver da FC Barcelona besejrede Granada med 5-3 tirsdag aften, hvor det blev til et hat trick fra Leos side

Messi scorede det første mål efter 17 minutter, det andet efter 68 minutter og det tredje to minutter før tid. ”Tillykke, Leo” stod der på Camp Nous lystavler, mens publikum råbte hans navn i kor.

Ved ugens start mente man at Messi var fire mål efter at nå Césars rekord. Men klubben påbegyndte en undersøgelse sammen med avisen La Vanguardia. Man fik herved sikkerhed for, at den gamle rekord var på 232 mål og ikke 235 som man tidligere sagde.

Messi har nu scoret i syv kampe i træk. I alt er det blevet til 17 mål i disse opgør. I denne periode er det også blevet til et hat-trick for hans landshold i 3-1 sejren i venskabskampen imod Schweiz.

I hele sæsonen er det blevet til 54 kasser. Han har allerede lavet et mål mere end i sin hidtil bedste sæson. I ligaen er det blevet til 34 scoringer i 28 kampe. Det er to mere end Cristiano Ronaldo som spiller denne onsdag for Real Madrid imod Villarreal.

”Den dag hvor Messi overgik César, spillede vi en kamp der mindede om noget fra dengang”, udtalte Pep Guardiola efterfølgende. ”Et 5-3 resultat hylder det Barça hold som vandt De Fem Trofæer, hvor det vigtigste, ud over de følelser kampen frembragte, er at Messi på egen hånd har skabt sig en plads i historien”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 21-03-2012 05:50