Bojan lagde op til to og scorede to imod Valladolid (23. marts)

Efter de dårlige resultater på det seneste, modtog publikum på Camp Nou Barça spillerne med kold luft i forbindelse med opgøret imod Valladolid. Der blev piftet af dem både før kampen, ved pausen og i adskillige perioder i løbet af de 90 minutter.

Særligt takket Bojan Krkic fik de blårøde lukket munden på kritikerne. Den 17årige knægt serverede sukkerboldene til de to første scoringer af Eto’o og Iniesta. Desuden scorede han selv de to sidste.

Bojan var fræk og bevægelig i angrebet. I de fem første minutter var han tæt på at score to gange. Første gang i en 1 mod 1 situation hvor han afdriblede målmand Asenjo, men Baraja klarede mellem stængerne. Ved den anden chance klarede målmanden, efter en trekantkombination med Iniesta og Xavi.

I 23. minut kom belønningen endelig. Bojan sendte en bold fra kanten af feltet ind mod midten. Eto’o trak frem og sendte den ind til 1-0. Camerounerens 11. mål i 11 ligakampe. Hør det.

Dårligt syv minutter senere dømte dommer Paradas Romero straffespark imod Barça. Det udnyttede Sesma til at udligne til 1-1.

Hvis det skabte nerver, så blev de efter pausen hurtigt glemt. Touré Yaya fandt Bojan der spillede Andrés Iniesta som sendte bolden ind til 2-1. Klik her.

Bojan selv scorede til 3-1. Han var ikke i off side, men forinden havde Puyol i denne position berørt bolden. Hør det.

Eto'o svigtede foran tomt mål efter en stor pasning fra Xavi.

Sesma og Manchev ramte begge stolpen (75' og 82'). Sidstnævnte fik desuden annulleret en scoring i 78. minut der ellers var et smukt lop over Valdés.

Inden der blev fløjtet af scorede Bojan til 4-1 med venstrebenet (83') efter et perfekt oplæg fra Eto'o. Hør det.

4- FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Thuram (Abidal, min. 70), Puyol, Sylvinho; Touré (Gudjohnsen, min. 62), Iniesta, Xavi; Eto'o, Henry og Bojan (Pedrito, min. 86).

1 -Valladolid: Asenjo; Pedro López, Baraja, Rafa, Marcos; Rubio, Camacho (Víctor, min. 74), Vivar Dorado; Kome (Sisi, min. 65), Sesma; og Llorente (Manchev, min. 61).

Mål: 1-0, min. 24: Eto'o. 1-1, min. 31: Sesma (straffespark). 2-1, min. 47: Iniesta. 3-1, min. 63: Bojan. 4-1, min. 85: Bojan.

Dommer: Paradas Romero (Andalusien). Gule kort: Thuram (min. 30), Puyol (min. 50) og Camacho (min. 70).

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 24-03-2008 03:54