Rijkaard: Dette resultat betyder ikke at vi ikke ønsker mesterskabet (17. marts)

”Når man scorer to mål på udebane, får man almindeligvis sejren med sig”, udtalte FC Barcelonas cheftræner Frank Rijkaard efter 2-2 kampen imod Almería. ”Det uafgjorte resultat er et rimeligt og korrekt resultat, for Almería udviste også udmærkelser”.

For Rijkaard vendte kampen med udvisningen af Milito i anden halvleg: ”For os er han en meget vigtig mand som giver os balance. Fraværet af ham tvang os til at gøre en ekstra kraftanstrengelse. Holdet arbejdede rigtig meget, men Almería pålagde os en meget hård rytme”.

”Man må analysere kampen som helhed. Almería er et hold som er meget stærkt hjemme og som spiller temmelig direkte. I første halvleg spillede de med ære. De påduttede os at blive på vores plads. Ved to lejligheder kom vi foran, og vi fik uafgjort. Det har været ærgerligt”.

Men Rijkaard mener stadig man kan vinde ligaen: ”Vi bliver ved med at kæmpe, arbejde og træne med ideen om at gøre tingene godt. Dette resultat betyder ikke at vi ikke ønsker mesterskabet. Vi har spillet imod et godt hold, og man så en god kamp”.

Angående om Ronaldinho ikke blev udtaget som en straf for mangel på professionalisme eller grundet en skade sagde hollænderen: ”Jeg talte med lægerne, og de sagde til mig at spilleren havde smerter”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 17-03-2008 07:01