Skamfuldt 2-3 nederlag imod Betis (29. marts)

Barça kunne på Ruiz de Lopera, hvor Betis alligevel fik lov at spille, have bragt sig et point efter Real Madrid. Man kunne have vundet kampen stille og roligt. Man førte med 2-0 grundet mål af Bojan og Eto’o i første kvarter. Tredje mand i angrebet Thierry Henry lagde op til begge scoringer. Camerounerens var sågar på hovedstød.

Barça spillede efterfølgende overlegent arrogant. Uden at bruge mange kræfter bevægede man bolden stille og roligt rundt.

Men man fik smidt det hele væk, og hvem ved om det ikke indbefatter ligatitlen. På andre 15 minutter, men i anden halvleg, fik Betis vendt kampen rundt på ufattelig vis takket to mål af Edu og et af Juanito. I løbet af de samme 15 minutter begik Abidal et klodset straffespark imod en Betis angriber. At Valdés redede med en Karl-smart fodparade var ikke nok.

Barça forærede Betis tre point, og hos Real Madrid kan man tage det roligt. Sågar må vi nu se os overhalet af Villarreal i stillingen i La Liga.

3 - Real Betis: Casto; Ilic, Juanito, Melli, Damià; Juande, Rivera; Edu, Capi (Sobis, m.53), Mark González (Odonkor, m.53); og Pavone (Xisco, m.87).

2 - FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal; Xavi, Touré (Gudjohnsen, m.79), Iniesta; Henry, Eto'o og Bojan (Giovani, m.62).

Mål: 0-1, M.13: Bojan. 0-2, M.15: Eto'o. 1-2, M.63: Edu. 2-2, M.76: Juanito. 3-2, M.78: Edu.

Dommer: Javier Turienzo Álvarez. Gule kort: Mark González (m.09) og Damià (m.51).

Tilskuere: Omkring 40.000 på Ruiz de Lopera.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 29-03-2008 23:56