Barça Atlètic fik 0-0 ude, og nu afgøres det på Mini (31. maj)

Det blev til 0-0 for Barça Atlètic i første Play Off kamp i anden fase af oprykningsspillet til Anden Division ude imod Jaén. Den andalusiske modstander fremstod som et meget solidt hold med spillere med langt mere erfaring end hos catalonierne. Luis Enrique havde bedt sine spillere være meget koncentrerede om det defensive, og holdet levede til fulde op til denne instruks. Således blev det et taktisk opgør med meget få chancer.

Efter tre minutter var catalonierne heldige, da Machado missede alene med Oier, mens Esparza sendte bolden over mål i 34. minut. I anden halvleg fik Luis Enriques drenge tre deciderede farlige chancer ved Sergi Roberto (47’) og Rueda (48’ og 50’). I 74. minut måtte målmand Oier finde en pragtredning frem for at hindre scoring til værterne.

Således skal det hele afgøres på El Mini. Der var 16.100 tilskuere på Nuevo EstadioLa Victoria’.

Barça Atlètic startede i følgende opstilling: Oier, Ilie, Bartra, Sergi Gómez, Espasandín, Oriol Romeu, Sergi Roberto, Rueda, Nolito, Benja og Edu Oriol. I 65. minut kom Armando ind i stedet for Sergi Gómez; og Thiago Alcántara i stedet for Rueda. I 73. minut blev Víctor Vázquez indskiftet i stedet for Benja.

Hos Barça Atlètic fik Espasandín et gult kort (71’).

Se sammendrag:

Af andre blårøde begivenheder fra søndagen kan nævnes, at rulleskøjtehockeyholdet for 19. gang gennem historien vandt Europa Cuppen, ved i finalen at besejre Roncato Vic med 4-1. Håndboldholdet tabte derimod Champions League finalen med 34 - 36 imod Kiel i Köln.