Ubetydeligt 2-1 nederlag imod Mallorca (17. maj)

Med mesterskabet i hus og Champions League finalen i vente, stillede Barça op på Ono Estadi med en masse reserver imod Mallorca. Guardiolas drenge kom foran i en god første halvleg, men øboerne fik kampen vendt efter pausen og scorede to gange, således at det endte 2-1. Mallorca havde heller ikke for alvor noget at kæmpe for, da klubben havde spillet sig tilstrækkelig langt væk fra nedrykningszonen.

Målet kom allerede efter 10 minutter. Bojan spillede fra venstresiden Eto’o som med hovedet sendte bolden i mål fra en position nær straffesparksfeltet. Camerouneren fik således endnu et mål på kontoen i kampen om årets Pichichi pris samt Den Gyldne Støvle, således at hans antal kasser i ligaen nu er 29. Bojan var lige på grænsen til off side, men det kunne accepteres at undlade at fløjte. Hør det.

I anden halvleg begyndte Gregorio Manzanos mandskab at true Oier i Barça målet. Der kom dog ikke fare på færde for alvor før Juan Arango på fornemste vis udnyttede et frispark i 72. minut til at udligne. Barça burde, som de to dygtige kommentatorer på 6eren Morten Bruun og Peter Pil sagde, nok have stillet folk ved stolperne for at beskytte den unge målmand.

Fire minutter senere udnyttede Cleber Santana en centring fra Jurado til at score til 2-1 på hovedstød.

Barça gik fremad i forsøg på at få udlignet. Alene Eto’o, der var anfører i dagens anledning, havde otte muligheder for at nette. Holdet spillede for ham. Men han brændte på det skammeligste. Det værste var i sidste minut, hvor han sendte et straffespark, begået imod Jeffren, på stolpen.

Mallorca: Moyà; Martí, Josemi, Ramis, Ayoze; Jurado (Webó, min. 85), Mario Suárez, Cléber Santana, Arango; Keita (Varela, min. 60) og Aduriz (Trejo, min. 91).

FC Barcelona: Oier; Dani Alves; Abidal, Martín Cáceres, Sylvinho; Gudjohnsen, Xavi Torres, Hleb; Pedro (Jeffren, min. 83), Eto'o og Bojan Krkic.

Mål: 0-1, min, 10: Eto'o; 1-1 min. 62: Arango; 2-1, min. 78.

Dommer: Iturralde González (Baskerlandet). Gule kort: Bojan, Xavi Torres og Ayoze.

Tilskuere: Ca. 23.000 på Ono Estadi.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 17-05-2009 21:56