Barça Atlètic videre til næste runde af oprykningsspillet (22. maj)

Barça Atlètic klarede den første kvalifikationsrunde i Play Off spillet om oprykning til den landsdækkende spanske Anden Division. Modstanderen var Polideportivo Ejido,, som Luis Enriques drenge i første opgør havde fået uafgjort 3-3 imod i Almeria.

På et fyldt Mini Estadi endte første halvleg af returopgøret denne lørdag målløs. Barça havde to store chancer ved Jonathan Soriano (foto) og en enkelt ved Nolito frem til pausen, men scoring blev det ikke til.

Anden halvleg begyndte bedst muligt. Nogle hænder i Polis straffesparksfelt bevirkede at Arbilla blev udvist, og Jonathan Soriano missede ikke det efterfølgende straffespark

Selvom man var i overtal, lykkedes det ikke de blårøde at score yderligere, og det udnyttede Poli Ejido til at udligne til uafgjort.

1-1 ville sende Barça Atlètic videre til næste runde af Play Off spillet, men der var nerver på hos catalonierne for at Poli skulle score igen. Det blev udslagsgivende at modstanderen blev reduceret til 9 mand, hvorefter Luis Enriques drenge kunne køre resultatet hjem.

Således er Barça Atlètic videre til næste fase i oprykningsspillet. På mandag findes modstanderen ved lodtrækning.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 22-05-2010 21:58