Barça skuffede hjemme imod Mallorca (11. maj)

Henrik Nguyen (Indkast.dk)

FC Barcelona var foran med 2-0 i hjemmekampen mod Mallorca, der alligevel formåede at vinde med 3-2. Dermed fortsatte Barças dårlige stime trods trænerskiftet tidligere på ugen, hvor Frank Rijkaard fik sparket fra afslutningen af denne sæson. Således blev det til hollænderens sidste kamp på Camp Nou.

Thierry Henry nettede for anden kamp i træk, da han i det 17. minut bragte hjemmeholdet foran. Hans angrebsmakker Samuel Eto’o gjorde det til 2-0 i anden halvleg, men på blot tre minutter fik Valero og Webo bragt balance i regnskabet. I sidste minut nettede David Guiza for udeholdet, der dermed kunne tage den flotte skalp med hjem til ferieøen.

Med pointtabet kan FC Barcelona falde helt ned på en fjerdeplads, da Atlético Madrid hjemme vandt over Deportivo. Matchvinder blev Diego Forlán. Sejren bringer Madrid-klubben blot á point med Barcelona på tredjepladsen og de kan dermed stadig nå medaljer.

2 - FC Barcelona: Pinto; Zambrotta (Oleguer, m. 67) Puyol, Thuram, Abidal, Edmilson, Touré, Deco (Bojan, m.46), Messi (Giovani, m.63), Henry og Eto'o.

3 - Mallorca: Moyá; Héctor (Ibagaza, m.66), David Navarro, Nunes, Fernando Navarro; Varela, Basinas, Borja Valero, Arango (Castro, m.79); Webó (Trejo, m.86) og Güiza.

Mål: 1-0, m.17: Henry. 2-0, m.56: Eto'o. 2-1, m.67: Borja Valero. 2-2, m.70: Webó. 2-3, m.93: Güiza.

Dommer: Rubinós Pérez (Madrid). Gule kort: Arango (m.22), Thuram (m.38), Borja Valero (m.43), Edmilson (m.63), som blev udvist grundet det andet gule kort (m.90+2)

Tilskuere: 39.298 på Camp Nou.