Pep: Det store held er, at det er op til os selv (9. maj)

”Jeg sagde at en sejr næsten ville give os mesterskabet. Men næsten. Det store held er, at det er op til os selv. Men kampen skal vindes, og når man kender Javi Clemente (Valladolid træner), ved vi hvad det vil koste. Dette er ikke vundet. Det er ikke overstået”, udtalte Pep Guardiola vel temmelig forudsigeligt på pressemødet efter 2-3 sejren i Sevilla. ”Tilhængerne ser sig ikke som mestre, for man er ikke mestre, og holdet ser sig ikke som mester, på grund af det samme”.

”Modstanderen var et Champions League Sevilla. Men vi lavede en opvisning, og det blev kompliceret, da det var under kontrol og 0-4 og 0-5 kunne være kommet. Men til sidst fik vi også dette under kontrol”, sagde Guardiola om afslutningen på kampen, hvor Sevilla i undertal gik fra 0-3 til 2-3 på to minutter. ”Jeg vil ikke lave en analyse af disse fem minutter. Vi vidste, at et uafgjort resultat kunne føre til, at vi ikke selv kunne afgøre det. Men det blev en rigtig god første halvleg, og vi startede også godt på den anden, selvom det imod en modstander på det niveau, er normalt at det sker. Spillerne er mennesker”.

”Det er en afgørende triumf, men ikke definitiv, for Valladolid kan endnu rede sig, og de kommer for at give alt på Camp Nou. Derfor skal vi have maksimal respekt overfor dem”, udtalte Joan Laporta. ”Vinderen af dette så lige mesterskab fortjener større anerkendelse. Vi er i færd med at gøre vores arbejde godt, og jeg vil ønske spillerne tillykke samt til holdet for sin offervilje og talent”.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 09-05-2010 00:31