4-1 men meget arbejde imod Tenerife (5. maj)

Barça besejrede Tenerife på Camp Nou (4-1), men det var en sejr, hvor der måtte arbejdes hårdt. Messi åbnede scoringen i 17. minut. Alves fandt Ibrahimovic der med hovedet spillede argentineren. Hør det.

Román udlignede for udeholdet til 1-1 inden pausen.

Barça havde domineret fuldstændigt på den regntunge græsplæne. Men de blårøde havde svært ved at komme til farlige chancer, og man havde faktisk fornemmelsen af at Tenerife kunne slå contra og lave endnu en scoring. Der var ikke den galskab vi så imod Villarreal. Det fik Guardiola til at tænke på at skifte ud. Pedro kom ind i stedet for Piqué,

Bojan skaffede ro på ved at score til 2-1 i 63. minut efter et fremragende oplæg af Xavi, der spillede 90 minutter trods hans problemer med lægmusklen på venstre ben. Hør det. Nu må Bojan blive 9’er nr. 1.

Ibrahimovic blev erstattet af Busquets, hvilket faktisk gjorde spillet langt mere flydende. Messi spillede i 77. minut Pedro der scorede med venstrebenet. Hør det.

Naturligvis skulle kongen selv afslutte med at lave sin kasse nr. 31 i ligaen denne sæson. Han tæmmede med venstrebenet og skød med højrebenet. Hør det.

Med denne sejr har Barça 93 kampe. Dermed er klubbens egen pointrekord nået, og der er lagt maksimalt pres på Real Madrid, inden de i aften møder Mallorca.

4. FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué (Pedro, min.46), Puyol, Maxwell; Touré Yaya, Xavi, Keita; Messi, Ibrahimovic (Busquets, min. 65) og Bojan (Henry, min.81).

1. Tenerife: Aragoneses; Luna, Culebras, Pablo Sicilia, Héctor; Mikel Alonso; Román Martínez (Omar, min.73), Manolo Martínez, Juanlu, Alfaro (Ángel min.85); og Kome (Nino, min.61).

Mål: 1-0, min.17: Messi. 1-1, min.39: Román. 2-1, min.63: Bojan. 3-1, min.77: Pedro. 4-1, min.90+: Messi.

Dommer: Delgado Ferreiro, Baskerlandet. Gule kort: Pablo Sicilia (min.25), Alfaro (min.67) og Héctor (min.72).

Tilskuere: Sølle 57,401 i den silende regn.

Spilledato: 4. maj 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 05-05-2010 08:49