Rosell og Barça Atlètic vandt (13. juni)

Der er mange vindere og tabere denne søndag. Real Sociedad og Levante kan fejre, at de er tilbage i Primera División. Hvem den tredje oprykker bliver, afgøres først i næste uge.

Om Barça Atlètic skal op i 2. division afgøres også først i næste uge. Men man har et godt udgangspunkt inden returopgøret på udebane imod Sant Andreu. Det stod 0-0 indtil de sidste minutter. Kort før tid havde Sant Andreu en stor chance ved Aday der var alene med målmand Oier, men bolden slap fra ham. I 88. minut blev der fløjtet for et tvivlsomt straffespark grundet hands. Jonathan Soriano scorede fra ellevemeterpletten til slutresultatet 1-0.

Der er ikke noget definitivt resultat af præsidentvalget endnu. Men ifølge en måling lavet af TV3 og Catalunya Ràdio, får Sandro Rosell 62% af stemmerne, Benedito får 14%, Ingla 12% og Ferrer 8%. Så vi kan godt sige tillykke til Rosell.