Barça tabte ungdomsudgaven af Copa del Rey finalen til Sevilla (29. juni)

FC Barcelona tabte desværre finalen i Copa del Rey udgaven for spillere født i 1989 og 1990 til Sevilla lørdag aften grundet et mål af Nene og et selvmål af Polaco. Selvom de blårøde var forstærket med spillere fra Barça B som angriberen Gai Assulin og midtbanespilleren Iago Falqué, så var det ikke nok.

Barça havde bolden i besiddelse det meste af tiden, men man var ikke effektive foran mål. (Hvor ofte har vi ikke hørt det?) Et hurtigt angreb hvor Ríos sendte bolden fra venstresiden til Nene, gav andalusierne deres første skud på mål, da sidstnævnte scorede på et fremragende saksespark. (0-1, 17').

Barça svarede igen med tre hurtige og farlige forsøg. Først Iago to gange (23' og 31') og derefter Rochina (26'). Men der manglede præcision.

I anden halvleg forsvarede andalusierne sig disciplineret og styrede kampen mens tiden gik til deres fordel. Hugo var tæt på at score til 0-2 i 55. minut, men han brændte efter at have været alene med Miño som standsede skuddet.

Barça søgte udligningen men mere med hjertet end med hovedet. Rochina var tæt på at udligne i 90. minut, men hans hovmodige skud ramte overliggeren. I 93. minut forsøgte Polaco at fravriste bolden fra Pukki. Men i stedet kom han til at begå selvmål. (Se foto ovenfor).

Barça havde inden finalen slået Real Madrid, Espanyol og Celta ud. Men i finalen kunne catalonierne ikke hamle op med Sevilla der vandt turneringen for fjerde gang i historien.

2 - Sevilla FC: Juan Martín, Moisés Jiménez, Cala, Bernardo, Cantizano, Hugo (Morales, m.63), Salva, Jaime (Nelson, m.78), Ríos, Rodri (Pukki, m.85) og Nene (Adrián, m.74).

0 - FC Barcelona: Miño, Marc Blasco, Álex Bolaños, Fontás, Montoya, Jonathan dos Santos, Iago, José Luis (Pons, m.66), Rochina, Polaco og Gai Assulin.

Mål: 1-0, m.17: Nene. 2-0, m.93: Polaco, i eget net.

Dommer: Javier Turienzo Álvarez. Gule kort: Sevilla: Jaime (m.33) og Cantizano (m.37). Barça: Polaco (m.71).

Tilskuere: Omkring 1.000 på El Montecillo de Aranda de Duero i Burgos.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 29-06-2008 08:15