Barça Atlètic videre til 3. runde af oprykningsspillet (5. juni)

Barça Atlètic er videre til tredje og sidste runde af play off spillet om oprykning til 2. division. Det står fast efter en fodboldopvisning og 3-0 sejr hjemme over Jean lørdag aften. Særligt var der to spillere der brillerede: Thiago og Jonathan Soriano.

Thiago bragte catalonierne foran i 18. minut. I 58. minut bragte et venstrebensdrøn fra Jonathan Luis Enriques drenge foran med 2-0. I 69. minut samarbejdede de to om kampens sidste mål. Oplæg fra Thiago og scoring fra Jonathan.

De to kommende uger skal den afgørende duel om oprykning til næstbedste række i spansk fodbold stå. Barça Atlètics modstander kendes endnu ikke.

Barça Atlètic startede i følgende formation: Rubén Miño, Ilie, Gómez, Bartra, Espasandín, Oriol Romeu, Sergi Roberto, Thiago, Víctor Vázquez, Jonathan Soriano og Nolito. Udskiftninger: Min. 60, Rueda i stedet for Víctor Vázquez. Min. 71, Benja i stedet for Jonathan Soriano. Min. 76, Edu Oriol i stedet for Thiago.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 05-06-2010 22:23