Laporta overvejer at blive præsident igen (18. juni)

 

"Det er en tanke og en overvejelse som jeg har gjort mig”, udtaler Joan Laporta. ”Jeg er parat til igen at blive præsident for FC Barcelona, hvis jeg synes at jeg skal gøre det i det øjeblik hvor muligheden kommer”.

 

Det er noget jeg overvejede ved sæsonens afslutning, efter at have analyseret i hvilken retning det hele gik og da jeg fik det klare indtryk at den nuværende bestyrelse er besat af at ødelægge det som vi lavede. Og eftersom jeg er meget stolt over Barça modellen som jeg skabte, vil jeg på spørgsmålet om jeg atter vil være præsident svare: 'Ja, det overvejer jeg”.

 

"Da jeg var færdig med min periode som præsident, havde jeg ikke forudset at vende tilbage. Jeg ville være ekspræsident og genere så lidt som muligt. Tjene klubben, hvis præsidenten ønskede det. Men hvis det ender med at der kommer en bestyrelse og en præsident som hengiver sig til at ødelægge alt det som vi lavede, når vi overlod en klub til dem som var særdeles god. Det som vi ikke kunne forvente var denne besættelse for at ødelægge os og alt det som vi skabte”, fortsætter manden som forlod præsidentembedet 30. juni 2010.

 

ALBA KAN BLIVE TITOS FØRSTE NYINDKØB

 

FC Barcelona ser ud til at være meget tæt på at indkøbe Jordi Alba hos Valencia. Man regner med at Tito Vilanova får to nye spillere op til den komne sæson, hvoraf Alba ser ud til at blive den første. Der bliver tale om en femårig kontrakt med en årsløn på tre millioner euro samt bonus.

 

Valencia præsident Manuel Llorente forlangte til at begynde 15 millioner euro for spilleren, men man endte med 12 millioner euro.

 

Kilde: Sport.

 

 

 

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 18-06-2012 06:55

 

Nyhedsoversigt