Barça besejrede Al-Ahly med 1-4 (26. juli)

Det stod i skyggen af at Zlatan Ibrahimovic ankom til Barcelona, hvor han mandag præsenteres som ny Barça spiller. Men FC Barcelona spillede søndag eftermiddag sin anden og sidste kamp under træningsopholdet i London. Det blev til en 1-4 sejr over egyptiske Al-Ahly.

Som i fredags valgte Pep Guardiola at lade to forskellige hold spille hver en halvleg. Det nye denne gang var, at både Víctor Valdés og Leo Messi sæsondebuterede, mens Pinto måtte stå over. De skadede Márquez, Maxwell, Henry og Hleb spillede heller ikke.

Ifølge presseforlydender viste Barça ikke det samme flotte spil som i fredags imod en svag modstander som gerne ville men ikke kunne. Men man scorede ubesværet fire mål.

Al-Ahly: Amir Abdel Hameed, Ahmed Ali, Wael Gomaa, El Sayed, Gilberto, Ashour, Eno, Fahty, Aboutrika, Hassan og El Egezy. Endvidere spillede: Shebeita, Doe Forkey, Abdallah Farouk, Ahmed Adel Abdel Moneim og Osama Hosny.

FC Barcelona: Første halvleg: Jorquera; Montoya, Henrique, Muniesa, Abidal; Rueda, Keita, Víctor Sánchez; Gai Assulin, Rochina og Bojan

Anden halvleg: Valdés, Dalmau, Fontàs, Martín Cáceres, Espasandin, Gudjohnsen, Touré, Messi, Pedro og Jeffren

Mål: 0-1, Bojan, 15'. 1-1, El Egezy (30'). 1-2, Rueda (40'). 1-3, Jeffren (55'). 1-4, Pedro (66').

Kilde: Sport.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 26-07-2009 19:02