Halvanden fod i Copa del Rey finalen (27. januar)

Barça har halvanden fod i semifinalen i Copa del Rey efter at have besejret Almería med 5-0 på Camp Nou. De blårøde afgjorde slaget i løbet af kampens første kvarter, hvor der blev nettet tre gange.

Første kasse blev sendt ind af Messi i 9. minut. Pedro fandt argentineren som, efter at være sluppet fra to forsvarsspillere, med venstrebenet overlistede Almerías målmand (1-0). Hør det. Umiddelbart derefter blev det til 2-0, og det på noget så sjældent hos Barça som kontraangreb. Xavi lavede pasningen. Hør det. Fem minutter derefter kom nr. 3. Iniesta galoperede med bolden over ¾ af banen og fandt Messi der igen overlistede Esteban. Hør det.

Barça blev ved med at spille efter for godt befindende. Et indlæg fra Xavi omsatte Pedro med hovedet til 4-0. Et smukt mål af Tenerife drengen. Hør det.

Almería gjorde sit spil hårdere, for ikke at blive straffet yderligere. Særligt var Xavi jaget vildt.

Efter pausen fortsatte Barça med at sidde på spillet, selvom man bevidst satte farten lidt ned. Således var der målchancer, men målmand Esteban fandt det gode spil frem, som han ikke havde udvist i første halvleg.

Afellay kom ind i stedet for Villa og senere Keita der lod den mishandlede Xavi få lov at hvile. Mali spilleren scorede også aftenens sidste kasse.

Sker der ikke særdeles uventede ting i returopgøret, er Barça i Copa del Rey finalen, hvor Real Madrid står med gode kort på hånden til at blive modstanderen efter 0-1 sejren i og over Sevilla på scoring af Benzema.

Selvom vi kun nogenlunde er omkring midtvejs i sæsonen, har Barça allerede nu scoret mere end 100 mål.

5 – FC Barcelona: Pinto; Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell (Milito, min.81), Mascherano, Xavi (Keita, min.74), Iniesta, Pedro, Messi og Villa (Afellay, min.66).

0 - Almería: Esteban; Míchel Macedo, Pellerano, Carlos García, Luna, M'bami, Vargas, Piatti (Ortiz, min.84), Corona (Uche, min.61), Crusat og Goitom (Ulloa, min.74).

Goles: 1-0: Messi, min.9. 2-0: Villa, min.11. 3-0: Messi, min.16. 4-0: Pedro, min.30. 5-0: Keita, min.88.

Dommer: Mateu Lahoz (Valencia). Gule kort: Vargas (min.43).

Tilskuere: Sølle 49.875 på Camp Nou.

Spilledato: 26. januar 2011.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 27-01-2011 08:10