Fem tidligere Barça spillere fik ny arbejdsgiver på vintermarkedet (2. februar)

Der har generelt været pæn aktivitet på vintermarkedet. I Spanien fører Zaragoza an med ca. en fjerdel af nyindkøbene i La Liga. Syv er det blevet til i bestræbelserne på at sikre sig overlevelse. Barça har ikke været aktiv. Men fem af klubbens tidligere spillere har fået ny arbejdsgiver:

Edmilson (fra Palmeiras til Zaragoza), Maxi López (fra Gremio til Catania), Keirrison (fra Benfica til Fiorentina), Giovani (fra Tottenham til Galatasaray) og Gudjohnsen (fra Monaco til Tottenham).

Bortset fra Maxi López, har alle skiftet arbejdsgiver for at få mere spilletid. Keirrison og Giovani håber endnu på en dag at vende tilbage til de blårøde. Maxi derimod håber atter at få held i sprøjten i Europa hos Catania der har brug for hans mål, for at holde sig oppe i Serie A.

Lad os kaste et blik på hvordan det går klubbens tidligere spillere som fortsat er aktive her og nu:

ENGLAND:

Cesc– Arsenal: I seneste uge varhan med i to kampe uden det store held. Uafgjort imod Aston Villa (0-0) og nederlag imod Manchester United (1-3).

Fran Mérida – Arsenal: Han er skadet og spillede ikke nogen af sit holds kampe.

Pepe Reina – Liverpool: Var med fra start i sejren over Bolton (2-0).

Dani Pacheco – Liverpool: Spillede ikke i The Reds sejr.

Jordi GómezWigan: Kom ind tre minutter før slutfløjtet og kunne ikke hindre et nederlag imod Everton.

Deco - Chelsea: Kom ind i 77. minut og var således medvirkende til sejren over Burnley (1-2).

Belletti – Chelsea: Han er fortsat skadet og har ikke spillet.

Mikel Arteta - Everton: Kunne ikke være med imod Wigan grundet skadesproblemer.

Boudewijn Zenden - Sunderland: Spillede mandag imod Stoke City.

Geovanni Deiberson - Hull City: Hans hold fik uafgjort imod Wolverhampton (2-2), men Geovanni spillede ikke et eneste minut.

Silvio Mendes 'Sylvinho' - Manchester City: Var reserve og spillede ikke et eneste minut i sejren over Portsmouth.

Eidur Gudjohnsen - Tottenham: Islændingen ankom sidste uge til Tottenham efter ikke at have fået megen spilletid i Monaco.

Andrea Orlandi - Swansea City: Han spillede de 90 minutter imod Coventry, selvom Swansea ikke kunne få mere end uafgjort 0-0.

Italien:

Gianluca Zambrotta – AC Milan: Han spillede ikke i Milans 1-1 kamp imod Livorno.

Ronaldinho - AC Milan: Var med fra start og forsøgte sig mange gange. Han havde dog ikke heldet med sig foran mål.

Martín Cáceres - Juventus: Uruguayeren begyndte på bænken ved Zaccheronis debut som træner for Juve. Han kom ind da der manglede 24 minutter i kampen der endte 1-1.

Iago Falqué - Juventus: Backen der er uddannet på La Masia blev ikke udtaget imod Lazio.