Messi: Jeg kan ikke forklare mine problemer i Argentina (27. januar)

 

Den kommende udgave af det amerikanske magasin Time (der udkommer 6. februar) bringer et stort interview med FC Barcelonas angriber Leo Messi. Under overskriften King Leo, med slet skjult hentydning til Løvernes Konge, bliver argentineren bl.a. spurgt, til hvorfor han har så svært ved at få succes i sit hjemland. ”Jeg kan faktisk ikke forklare det. År efter år er jeg vokset og har forbedret mig. Jeg var så heldig at begynde mens jeg var meget ung. Jeg har altid haft rigtig gode holdkammerater ved min side, og dette har hjulpet mig. Og hos Guardiola har jeg lært at spille taktisk. Det er hvad man har mest brug for. Det er hvad der er nødvendigt for mit spil”.

 

”Hver gang jeg begynder på et nyt år, begynder jeg med målsætningen om at forsøge at opnå alt det som jeg kan, uden at sammenligne det med det jeg har gjort i andre sæsoner og med det jeg har opnået tidligere eller det som vi har opnået som hold”, udtaler den tredobbelte vinder af Guldbolden.

 

”For mig er det som er hændt et overstået kapitel. Jeg kigger altid på det som kommer. Der er ikke tid til at standse op og tænke på alt det som sker. Alt sker meget hurtigt. Når jeg trækker mig tilbage, holder jeg op med at tænke sådan”.

 

 

 

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 27-01-2012 20:27

 

Nyhedsoversigt