Dommer Delgado Ferreiro afgjorde lokalopgøret imod Espanyol (21. februar)

Barça røg i fælden og Espanyol fik sin første sejr (1-2) i år i et lokalderby som indeholdt alt bortset fra Fodbold. Den tidligere Barça Barça spiller Iván de la Peña, som ikke har scoret siden 2005, lavede to kasser i træk som blev udslagsgivende for at bremse de blårøde.

I første halvleg var der ikke mål. Heller ikke chancer. Bare afbrydelser grundet diskussioner og hårde stemplinger som gjorde dommer Delgado Ferreiro til hovedperson, da han tvang Barça til at spille med ti, ved at udvise Keita.

I anden halvleg satsede Barça og kom ind i kampen igen takket et supermål af Touré. Ude af stand til at udfolde sit fodboldspil, nåede man ikke at få scoret yderligere og således udlignet.

Således blev det til andet liganederlag denne sæson til Barça der desuden fik Abidal skadet. Og eftersom Real Madrid besejrede Betis 6-1, er forspringet nu skrumpet til syv point.

1- FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Abidal (Puyol, 22'); Xavi, Touré, Keita; Messi, Eto'o (Gudjohnsen, 65'), og Henry (Busquets, 45').

2- RCD Espanyol: Kameni, Sergio Sánchez, Pareja, Jarque, David García; Moisés, Nené (Tamudo, 88'), Angel (Román, 36'); De la Peña (Nené, 71'), Luis García og Iván Alonso.

Dommer: Carlos Delgado Ferreiro (Baskerlandet). Gule kort: Pareja (16'); Piqué (20'); Eto'o (39'); Luis García (39'); Jarque (52'); Xavi (56'); De la Peña (57'); Sergio Sánchez (61'; Touré (73'); Puyol (76'); Iván Alonso (88'); Tamudo (90'). Rødt kort: Keita (37').

Mål: 0-1, De la Peña (49'); 0-2, De la Peña (54') og 1-2, Touré (62').

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 21-02-2009 23:11