Barça heldig med at få 1-1 med sig hjem fra Stuttgart (24. februar)

Barça fik det bedst mulige resultat ud af en ikke særlig velspillet kamp imod Stuttgart. De blårøde lignede ikke sig selv de første 45 minutter. Man havde slet ikke spillet under kontrol. Hvis kampen i lørdags var den dårligste i Guardiola æren, så var første halvleg nok den dårligste halvleg i samme periode.

Cacau scorede på hovedstød kampens første mål. Stuttgart følte sig godt tilrette på eget græs. Så meget at man drev gæk med den forsvarende Champions League mester. Touré og Busquets tabte bolde hvor som helst. Xavi så man ikke meget til, og Iniesta var fortabt på venstrekanten. Ibrahimovic vandrede omkring på banen. Blot Messi skabte lidt fare ved et skud som Lehman ikke kunne nå og som ramte træværket. Det var heldigt der kun stod 1-0 ved pausen. Det kunne have gået meget værre.

Guardiola gav sandsynligvis sine spillere en opsang i pausen. Det blev også meget bedre. Milito kom ind i stedet for en uoplagt Márquez samt Henry i stedet for Touré. Catalonierne fik herved kontrollen over bolden det meste af tiden. Men ud over Ibras mål, i 52. minut, kom man heller ikke til de store chancer. Lad os lige høre det!.

Således skal det hele afgøres 17. marts på Camp Nou.

1 - Vfb Stuttgart: Lehmann; Celozzi, Tasci, Delpierre, Molinaro; Gebhardt (Rudy, 82), Träsch (Kuzmanovic, 58), Khedira, Hleb; Pogrebnyak (Marica, 63) og Cacau.

1 - FC Barcelona: Valdés; Puyol, Márquez (Milito, 58), Piqué, Maxwell; Touré (Henry, 54); Busquets, Xavi Hernández; Messi, Ibrahimovic og Iniesta.

Mål: 1-0: m. 25, Cacau. 1-1: m. 52, Ibahimovic.

Dommer: Bjorn Kuipers (Holland). Gule kort: Márquez, Busquets, Gebhard og Molinaro.

Tilskuere: 40.000 på Mercedes Arena i Stuttgart.

Spilledato: 24. februar 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 24-02-2010 08:33