Lørdagsaftenstræning imod Rácing på Camp Nou og 4-0 (20. februar)

Barça nåede denne lørdag finalen i Copa del Rey i basketball. Og fodboldholdet er også tilbage i god form. Således blev Rácing slået 4-0 i en helt fredelig kamp. Catalonierne havde blot brug for en halv times inspiration for at afgøre slaget imod en modstander der ikke bevirkede mange nerver hos Peps drenge. Med de utallige afbud de seneste dage, senest fra Ibrahimovic, startede Guardiola med et angreb bestående af Bojan, Messi og Henry. Franskmanden var tilbage efter tre kampes fraværd.

Efter seks minutter kom Barça foran. En pasning fra Márquez til Andrés Iniesta medførte at dagens 300 kamps jubilar scorede sit første mål siden det imod Chelsea på Stanford Bridge. Hør det.

Med 1-0 på måltavlen tog Barça tingene mere roligt. Rácing kom længere frem på banen, og det hjalp dem bestemt ikke. Således kom de to næste blårøde mål på dødbold. I 29.minut var det Henry der tog sig af et direkte frispark begået imod Busquets og bolden gik ind helt ude ved højre stolpe. Hør det.

Fire minutter senere viste Márquez sig jævnbyrdig med franskmanden og scorede også til 3-0. Hør det. Er der nogen der siger at Barça ikke er farlige ved dødbolde?

Tingene gik naturligt nok lidt i stå i anden halvleg. Barça tænkte sandsynligvis på tirsdagens Champions League opgør imod Stuttgart. Jeffren og Thiago kom ind hvorved Barça havde ni spillere af egen avl på banen. Det var netop Thiago som scorede det sidste mål, hvorved 4-0 sejren blev sikret. Hør det.

4 - Barcelona: Valdés; Puyol (Jeffren, m.68), Piqué, Márquez, Maxwell; Touré (Thiago, m.76), Busquets, Iniesta, Bojan, Henry (Pedro, m.76) og Messi.

0 - Racing Santander: Coltorti; Crespo, Henrique, Torrejón, Oriol; Toni Moral (Arana, m.60), Diop, Lacen, Serrano; Canales (Luis García, m.76) og Xisco (Luisma, m.71).

Mål: 1-0, m.7: Iniesta. 2-0, m.29: Henry. 3-0, m.34: Márquez. 4-0, m.84: Thiago.

Dommer: Fernández Borbalán (Andalusien). Gule kort: Toni Moral (m.33), Márquez (m.38), Touré Yayá (m.43), Henry (m.54), Oriol (m.54), Serrano (m.82) og Henrique (m.89).

Tilskuere: 75.935 på Camp Nou.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 20-02-2010 23:07