Barça tog endnu et skridt imod mesterskabet imod Sporting (8. februar)

To mål af Samuel Eto’o, som nu er oppe på 21 i sine 21 ligakampe, og en perle af Alves, slukkede lyset for Sporting Gijón i deres come back kamp på Camp Nou. De blårøde er stadig ustoppelige i ligaen og holder de 12 points afstand til Real Madrid. Kampen blev en ensformig forestilling. Barça dominerede, og asturianerne havde dårligt mere end den ene chance de scorede på.

Eto’o lavede den første kasse 22 minutter inde i opgøret. Det var et perfekt kontraangreb, startet af Iniesta, der fandt Henry i venstresiden. Franskmanden centrerede til Eto’o der scorede til 1-0. Hør Barcelonas mål nr. 100 i alle turneringer denne sæson.

Fem minutter før pausen var camerouneren atter på spil. Messi fandt Eto’o der sendte bolden ind bag målmand Lafuente. Hør det.

I anden halvleg lod Barça rytmen dale. Men det udnyttede Sporting ikke. Dommer Rubinos Pérez snød Henry for et straffespark, og gav ham i stedet et gult kort. Messi, Henry og Eto’o forsøgte at øge, men  det blev Alves der i 65. minut samlede bolden op inde i feltet, trak imod højresiden og sendte den ind bag en chanceløs Lafuente (3-0). Hør det. Publikum råbte hans navn i kor.

Sporting fik et enkelt trøstmål tre minutter (3-1). Men det var alt hvad asturianerne havde at byde på. Barça forsvarede sin føring til vejs ende.

3 - Barcelona: Valdés; Alves (Víctor Sánchez, m.88), Puyol (Sylvinho, m.68), Cáceres, Abidal; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta (Gudjohnsen, m.85); Messi, Eto'o og Henry.

1 - Sporting: Lafuente; Sastre (José Ángel, m.62), Gerard, Iván Hernández, Cámara; Michel, Matabuena, Luis Morán, Carmelo (Kike Mateo, m.68); Diego Castro (Bilic, m.62) og David Barral.

Mål: 1-0, m. 24: Eto'o. 2-0, m. 40: Eto'o. 3-0, m. 66: Alves. 3-1, m. 68: Kike Mateo.

Dommer: Rubinos Pérez (Madrid). Gule kort: Gerard (m.10), Matabuena (m.38), Abidal (m.45+1), Henry (m.56) og Michel (m.72).

Tilskuere: 69.341 på Camp Nou.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 08-02-2009 23:49