Atlético er ikke nogen rival for Barça (6. februar)

FC Barcelona besejrede lørdag aften Atlético Madrid med 3-0. Alle tre kasser blev sendt ind af Leo Messi. 24 scoringer i de hidtidige 22 ligakampe er det hidtil blevet til af argentineren. Frem til Real Madrid spiller søndag, kan Barça glæde sig over ti points forspring i ligaen. Endvidere betød sejren, at de blårøde nu besidder sejrsrekorden i ligaen med 16 triumfer i træk.

Holdet udførte en af de vanlige opvisninger. Bolden blev spillet rundt og rundt, nærmest som om Atlético Madrid ikke var på banen. Quique Sánchez Flores’ kriseramte mandskab fik dog noget mere dybde, efter at man var kommet bagud 2-0, allerede i første halvleg, med Filipe Luis på venstrekanten. Men der var det for sent.

Ud over de to mål Messi scorede før pausen, havde han yderligere to målchancer. I de første minutter var David Villa også tæt på, og i 26. minut lavede Alves en god chance som Pedro brændte.

Hos Atlético kom Forlán ind i pausen i stedet for Fran Mérida. Det fik de klart bedre angrebsspil ved. I 53. minut var Agüero i højre side tæt på, men Piqué frelste med hovedet.

I nogle minutter så det ud som om Barça havde sat autopiloten til, hvorved Atlético overtog dirigentstokken et øjeblik. Men så tog Messi sig af at score endnu en kasse, således at hans fjerde hat trick denne sæson var hjemme.

FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi (Afellay, m.84), Iniesta (Keita, m.80); Pedro (Bojan, m.84), Villa og Messi.

Atlético Madrid: De Gea; Valera, Ujfalusi, Godín, Antonio López; Reyes, Tiago, Assuncao (Koke, m.57), Filipe Luis (Elías, m.76); Fran Mérida (Forlán, m.46) og Kun Agüero.

Mål: 1-0, m.17: Messi. 2-0, m.28: Messi. 3-0, m.79: Messi.

Dommer: Turienzo Álvarez (Castilla y León). Gule kort: Ujfalusi (m.28), Alves (m.45), Tiago (m.67), Messi (m.68) og Valera (m.88).

Tilskuere: 84.766 på Camp Nou.

Spilledato: 5. februar 2011.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 06-02-2011 11:51