Copa del Rey finale imod Real Madrid (3. februar)

Barça har kvalificeret sig til Copa del Rey finalen, efter at de blårøde i aftes besejrede Almería med 3-0 på fremmed græs med et reservespækket mandskab.

Første mål kom i 35. minut i første halvleg, takket et hårdt skud fra Adriano.

I anden halvleg spillede catalonierne bolden rundt efter forgodtbefindende. Det blev 0-2 ti minutter efter pausen. En centring fra Alves blev fra en position omkring straffesparkspletten af Thiago Alcantará sendt helt op i nettaget.

Det blev 0-3 ved Afellay. Hollænderen udnyttede et oplæg fra Keita til at score i det lange hjørne. Hans første kasse for Barça.

Med de 0-3 har Barça denne sæson scoret 16 mål imod Almería uden at indkassere et eneste. 0-8 hjemme i ligaen, 5-0 i første Copa del Rey opgør og nu 0-3.

0 - UD Almería: Esteban; Michel, Carlos García, Pellerano (Acasiete, m. 62), Luna; Fabián Vargas, Bernardello; Feghouli, Corona (Crusat, m. 68), Kalu Uche, og Goitom.

3 - FC Barcelona: Pinto, Dani Alves, Busquets (Piqué, m. 46), Milito, Adriano; Mascherano, Keita, Thiago; Bojan, Afellay og Nolito.

Dommer: Ayza Gámez, fra Valencia. Gule kort: Michel og Bernardello fra hjemmeholdet og hos Barça til Busquets.

Mål: 0-1, m. 34: Adriano. 0-2, m. 55: Thiago. 0-3, m. 65: Afellay.

Tilskuere: 16.000 på Estadio de los Juegos Mediterráneos.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 03-02-2011 06:10