Cesc: Jeg kan godt lide vanskelige udfordringer (15. august)

 

Jeg takker for den vilje og den tillid man har udvist overfor mig”, udtalte Cesc Fàbregas, da han mandag eftermiddag blev præsenteret som ny Barça spiller. ”Jeg håber på at jeg vil yde en god indsats for klubben og at ingen skal fortryde noget”.

 

”Det har været nogle vanskelige måneder. Jeg ventede, ventede og ventede. Det virkede som om det aldrig ville få ende. En sten er faldet fra mit hjerte”, fortsatte den nu tidligere Arsenal spiller.

 

”Mentalt er jeg parat til alt. Jeg har valgt den vanskeligste vej, men den som jeg kan tøjle med størst fornøjelse. Jeg kan godt lide vanskelige udfordringer, der gerne må være næsten umulige. Jeg er ikke bange og jeg kan ikke vente på at komme ud herfra for at træne med mine holdkammerater”, fortsatte Barças nye nr. 4.

 

Angående sit forhold til Arsenals træner udtalte Fàbregas: ”Wenger er noget ganske særligt og han vil for mig altid vedblive at være som en anden far. Mht. fodbold har han givet mig alt og jeg kan aldrig takke ham for alt det han har givet. Jeg tror at man her har et dårligt indtryk af ham, som han ikke fortjener. Når jeg i dag er her, er det for en stor del takket ham. (…) Jeg har et ganske særligt forhold til Wenger. Han ønskede ikke at jeg rejste hverken for 29 eller for 40 eller 80 millioner euro. Det har han altid vist tydeligt”.

 

Se Sports billedgalleri fra præsentationen:

http://www.sport.es/es/galerias/barca/20110815/cesc-fue-presentado-como-nuevo-jugador-del-barca/21931.shtml

 

 

 

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 15-08-2011 20:03

 

Nyhedsoversigt