Super Cup i 147 lande (13. august)

 

Hver gang Barça og Real Madrid mødes, bliver der flere og flere der ser med. Opgørene om den spanske Super Cup søndag d. 14. august og onsdag d. 17. august vil således igen slå rekorder. Disse opgør vises i 147 lande.

 

Herved overgår denne udgave af den spanske Super Cup Copa del Rey finalen på Mestalla der blev vist på 140 kanaler, hvorved det blev den mest sete spanske pokalfinale gennem historien.

 

Barça og Real Madrid ville kunne få flere seere end nogensinde, fordi et af de lande der nu skrives ind på listen er Indien med en befolkning på 1,24 milliarder mennesker. Der er opstået europæisk fodboldfeber i Krishnas hjemland, selvom cricket stadig er den dominerende sport for de herskende kaster.

 

Starttidspunktet for returopgøret (kl. 23 på Camp Nou den kommende onsdag) kan hindre at kampen ses af særlig mange i Asien grundet tidsforskellen. Det er tidligt på morgenstunden i Kina, Indien og Japan.

 

Det er derimod til gavn for de amerikanske seere, der kan se begge opgør i den bedste sendetid. Således forventer man store seertal i Chile, hvis Alexis Sánchez debuterer. Der er særdeles stor interesse i det aflange salpeterrige land i den sydvestlige del af Latinamerika for Barça efter købet af angriberen.

 

Her i Danmark kan vi se første opgør om den spanske Super Cup søndag fra kl. 21 55 på 6eren.

 

 

 

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 13-08-2011 07:49

 

Nyhedsoversigt