Pinto ikke med imod Sevilla (12. august)

José Manuel Pinto skulle have vogtet målet imod Sevilla. Men ved onsdagens træning pådrog han sig en skade, og det er sikkert at han ikke bliver klar til lørdag.

Målmanden oplevede et stik i en muskel på højre ben og måtte opgive at fuldføre træningen. Frem til kl. 23 i aftes var han til lægeundersøgelse. Det er sikkert, at han ikke bliver klar til Sevilla, men hvor længe skadespausen bliver, vides endnu ikke.

Sandsynligvis bliver det i stedet Rubén Miño der kommer til at vogte målet på lørdag, og måske med Víctor Valdés på bænken.

Alt for meget spilletid hos landsholdene

Lader vi Alexander Hleb, der ikke er med i nogen planer, være, spillede elleve Barça spillere onsdag landskamp. Den eneste der var udtaget men ikke kom på banen var David Villa. Han rejste 20.000 km. for at sidde på bænken og i 1. halvleg nyde de 23 graders varme og efter pausen studerer, hvordan en blå himmel i løbet af et øjeblik forvandler sig til et enormt skybrud, når man er oppe i højderne i Aztekerriget.

Pedro slap med kun at spille 19 minutter fra 71. minut. Sergio Busquets fik 61 minutter på banen. Puyol, 45; Valdés, 45; Piqué, 25 og Xavi, 29. Da Silva i overtiden havde udlignet til 1-1, fløj delegationen omgående efter kampens afslutning tilbage imod  Madrid. Pasningen til den spanske scoring kom endvidere fra Xavi. Se den her!.

Messi fik 57 minutter hos Argentina; Ibrahimovic, 59 hos Sverige og Barça spilleren scorede da også de blågules første mål i 3-0 sejren over Skotland. Bojan og Jeffren spillede de 90 minutter for det spanske u21 landshold ude imod Finland. Bojan scorede det spanske mål i 1-1 opgøret. Dani Alves fik også 90 minutter hos Brasilien.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 12-08-2010 08:15