Bare rolig. Messi har ikke glemt hvordan man scorer (4. august)

Barça havde underskrevet en kontrakt, hvor man i fald Lionel Messi ikke spillede imod et udvalgt sydkoreansk hold denne onsdag skulle betale en bøde på 200.000 euro. Men ifølge spanske medier truede arrangørerne oven i købet med at aflyse kampen, i fald argentineren ikke ville komme på banen. Det benægtes dog af Guardiola. ”Messi har spillet for folket. Beslutningen om at sætte ham på er min. Man fortalte mig, at der ikke var nogen risiko”.

Således lod Barças cheftræner argentineren spille 15 minutter. Mere havde han heller ikke brug for. To kasser blev det til, da argentineren efter en halv time kom ind til skrigene fra de ikke alt for mange tilskuere på Sangam World Cup Stadium. Særligt hans andet mål var godt. Messi kontrollerede bolden med støttebenet i feltet, og med sit venstreben sendte han den op i vinklen. Det skabte vild jubel blandt sydkoreanerne.

For at undgå aggressive situationer med de koreanske ledere, satte Guardiola Daniel Alves ind i netop de nødvendige 30 minutter. De blev begge udskiftet i pausen.

Sydkoreanerne var ellers startet kampen med at komme foran, da Sung udnyttede en fejl fra Juan Manuel Pinto, men Zlatan Ibrahimovic udlignede til 1-1 fem minutter efter på en god pasning fra Jonathan Dos Santos.

I 35. minut, og med Messi på banen, scorede Dong Lee til 2-1 med et flot hovedstød. Herefter tog Messi sig af at bringe Barça foran med 2-3 inden pausen.

Der er dårligt noget at fortælle om anden halvleg. Guardiola udskiftede hele holdet. Bedst hos Barça i anden halvleg var unge Miño samt de herrer som scorede de to sidste mål: Víctor Sánchez og Jonathan. Ellers er det mest interessante at Jimmy Jump åbenbart også er populær i Sydkorea. To tilskuere hoppede ind på banen i 80. minut.

Så går turen til Kina, hvor der er kamp på søndag imod Guoan kl. 14 00.

2 - K-League All Star: Jung Sung Ryong; Choi Hyo Jin, Kim Sang Sik, Kim Hyung Il, Kim Chang-soo; Kim Doo-hyun, Kim Jae-sung, Molina; Choi Sung-kuk, Lee Dong-kuk og Enio.

5 - FC Barcelona: Pinto; Maxwell, Milito, Adriano; Jonathan dos Santos, Sergio Roberto, Ilie Sánchez, Víctor Sánchez; Edu Oriol, Benja og Ibrahimovic.

Endvidere spillede: Messi, Dani Alves, Miño, Keita, Dalamau, Martí Riverola, Marc Muniesa, Armond Lozano, Eric Abidal, Victor Sánchez og Manuel Agudo (Nolito), Soriano og Tello.

Mål: 0-1, m.1: Choi Sung-kuk. 1-1, min.6: Ibrahimovic. 1-2, min. 35: Lee Dong-gook. 2-2, min. 43: Messi. 2-3, min. 45: Messi. 2-4, min. 80: Víctor Sánchez. 2-5, min.82: Soriano.

Dommer: Choi Kwang-bo (KOR). Ingen kort.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 04-08-2010 17:00