Nederlag imod Real Sociedad men stadig otte points forspring (30. april)

Barça lod tre point slippe bort på Anoeta. Et nederlag der smerter mindre, eftersom eneste forfølger i ligaen Real Madrid nogle timer forinden tabte hjemme med 2-3 til Zaragoza.

De blårøde kom ellers godt i gang, da Thiago efter knap en halv time bragte catalonierne foran. En pasning fra Xavi, berøring af Messi og Thiago skulle blot i feltet løfte bolden over Bravo.

Men i anden halvleg reagerede Real Sociedad. Først blev det i 71. minut til 1-1, da Ifran udnyttede forvirring efter en dødbold til at overliste Pinto.

Ti minutter derefter, og efter at dommeren havde annulleret et OK mål scoret af Milito, nettede Xabi Prieto for baskerne på et absurd straffespark begået af Mascherano. Jeffren kunne have udlignet, men det forblev ved de til 2-1 til værterne. Trods dette er der stadig otte point til Real Madrid og en kamp mindre tilbage.

Real Sociedad: Bravo; Carlos Martínez, Demidov, Mikel González, Estrada; Rivas (Ifrán, min. 69), Markel Bergara (Elustondo, min. 89); Xabi Prieto, Aranburu, Griezmann og Tamudo (Zurutuza, min. 69).

FC Barcelona: Pinto; Montoya (Alves, min. 13), Piqué (Mascherano, min. 62), Milito (Sergio Busquets, min. 76), Fontàs; Xavi, Thiago, Keita; Jeffren, Messi og Afellay.

Dommer: Fernando Teixeira Vitienes. Gule kort: Tamudo og Estrada fra Real Sociedad. Til Mascherano fra Barça..

Mål: 0-1, min. 28. 1-1, min. 71. Ifrán. 2-1, min. 82. Xabi Prieto (straffespark).

Tilskuere: 30.485 i regnen på Anoeta.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 30-04-2011 22:39