Finaledeltagelsen i fare efter 3-1 imod Inter (21. april)

Barça har brug for en særdeles god indsats i returopgøret imod Inter på Camp Nou, efter 3-1 nederlaget i Milano.

Catalonierne blev fra starten presset godt af Inter. Men alt kom til at se meget lysere ud efter 18 minutter. Maxwell der denne aften spillede på kanten trak fremad og fandt Pedro som med venstrebenet scorede fra straffesparkspletten. Hør det.

Mourinhos mandskab lod sig ikke gå på og fortsatte med at sætte Valdés på prøve. Efter en halv time kom udligningen grundet en fejl af Barças forsvar. Eto'o agerede kantspiller og fandt fra højre side Sneijder der var trukket helt alene ind i feltet og scorede til 1-1, hvilket var stillingen ved pausen.

Dommeren lod i anden halvleg Inter få lov at spille hårdt. Få minutter efter pausen kunne hjemmeholdet således score til 2-1 i et kontraangreb efter at der burde have været fløjtet for frispark imod Messi. Diego Milito spillede fra venstre side Maicon i det lille felt som sendte bolden i netmaskerne.

Inter havde således kampen hvor deres træner ønskede det, og i 62. minut kom det tredje mål. Dommeren burde have fløjtet for off side. Eto’o fandt fra højre side Sneijder der spillede Diego Milito der på hovedstød scorede til 3-1.

I resten af kampen gik Barça efter at få reduceret, men Inters mur klarede presset.

Som Guardiola sagde efter kampen: ”I de seneste 19 måneder har vi mange gange udbedret skader”.

3. Inter: Julio César; Maicon (Chivu, min.73), Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Motta; Pandev (Stankovic, min.56), Sneijder, Eto'o; og Milito (Balotelli, min.75).

1. FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic (Abidal, min.62) og Pedro.

Dommer: Olegario Benquerença, Portugal. Gule kort: Eto'o (min.12), Busquets (min.45+), Puyol (min.51), Piqué (min.60), Keita (min.68), Stankovic (min.82) og Alves (min.84).

Mål: 0-1, min.19: Pedro. 1-1, min.30: Sneijder. 2-1, min.48: Maicon. 3-1, min.61: Milito.

Tilskuere: 83.000 på Giuseppe Meazza i Milano.

Spilledato: 21. april 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 21-04-2010 09:02