3-1 sejr over Almería (9. april)

Real Madrid vandt ubesværet 3-0 på udebane over Athletic Bilbao lørdag aften. Men man kom trods sejren ikke spor tættere på det spanske mesterskab, for FC Barcelona sørgede også for at hente tre point umiddelbart derefter.

De forsvarende spanske mestre vandt 3-1 hjemme over Almeria, selv om udeholdet, der havde Michael Jakobsen på bænken i hele kampen, overraskende kom foran fem minutter inde i anden halvleg.

Men Barcelona svarede lynhurtigt igen med en udligning tre minutter senere, da indskiftede David Villa blev fældet ulovligt i feltet.

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi scorede på det efterfølgende straffespark og stod også for Barcelonas 3-1-mål, hvor han udnyttede en grov forsvarsfejl af Marcelo Silva, mens Thiago fik scoret til 2-1 for hjemmeholdet.

Barcelona fører den spanske liga, otte point foran rivalerne fra Real Madrid. /ritzau/

FC BARCELONA: Pinto; Alves, Piqué, Milito (Pedro, min. 53), Maxwell; Mascherano, Xavi, Thiago (Keita, min. 67); Iniesta, Messi og Bojan (Villa, min. 30).

UD ALMERÍA: Diego Alves; Luna, Silva, Acasiete, Michel; Juanito, Bernardello, Corona (Uche, min. 56), Juanma Ortiz; Crusat (Goitom, min. 70) og Piatti.

DOMMER: Ayza Gámez (Valencia). Gule kort: Bojan, Mascherano og Villa hos Barça og til Bernardello, Diego Alves og Juanma Ortiz hos Almería.

MÅL: min. 49. Corona; 1-1, min. 53, Leo Messi (straffespark); 2-1, min. 63. Thiago; 3-1, min. 90+1.

TILSKUERE: 80.452 på Camp Nou.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 09-04-2011 23:25