Messi ordnede Arsenal (7. april)

”Han overgår altid sig selv”, udtalte Milito efter kampen. Fire mål af en ustoppelig Messi gjorde udfaldet, da Barça besejrede Arsenal (4-1) på Camp Nou og kvalificerede sig til semifinalerne i Champions League, hvor modstanderen bliver Eto’os Inter.

Arsenal anstrengte sig alt hvad man kunne for fra start at bremse de blårøde med masser af frispark i den indledende fase. Dommerne burde have skredet ind ved et stort frispark imod Milito midt på banen i 17. minut.

Englænderne fik således mulighed for at score første mål, da Bendtner trak forbi Valdés. Vor målmand afværgede i første omgang, men efterfølgende fik danskeren bolden i nettet.

Men Messi svarede igen og satte omgående tingene på plads. Med et smukt smæld fra kanten af feltet sendte han bolden i kassen. Hør det.

Det var kun festens start. Arsenal fortsatte med at begå frispark, men det tjente dem ikke til meget. I 38. minut førte Abidal bolden op langs venstre side, spillede Pedro som fra straffesparksfeltet varmede bolden, så Messi kunne nå frem og med et perfekt skud overlistede argentineren Almunia med højrebenet. Hør det.

Og for at få den sidste tvivl ud af verden scorede Messi også til 3-1. Denne gang var han alene med Almunia efter at have modtaget en pasning i dybden fra Keita. Sådan en situation skal man ikke sætte Messi i. Hør det. De 93.330 sang ”Leo” i kor.

Wenger bad tydeligvis i pausen sit hold om at gå fremad på banen, og de nåede oftere op til Valdés’ felt. Men de blårøde tog det med ro. Abidal overlod sin plads til Maxwel grundet en muskelskade, og kort derefter gik Bojan ud og gav plads for at Touré kunne komme ind og skaffe ro. Bendtner og Diaby kunne have skaffet spænding i kampen, men det hele var under kontrol. For verdens bedste spiller gjorde det for fjerde gang denne aften på oplæg fra Xavi. Hør det.

4-1 og på lørdag El Clásico. ”Det bliver svært at gentage”, sagde Messi efter kampen. Men mindre kan også gøre det!

4 - Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Milito, Abidal (Maxwell, min.53), Sergio Busquets, Xavi, Keita, Pedro (Iniesta, min.86), Bojan (Touré, min.56) og Messi.

1 - Arsenal: Almunia; Sagna, Vermaelen, Silvestre (Eboué, min.63), Clichy, Denilson, Diaby, Walcott, Nasri, Rosicky (Eduardo, min.73) og Bendtner.

Mål: 0-1: m.18: Bendtner, 1-1: m.21: Messi, 2-1: m.37: Messi, 3-1: m.42: Messi, 4-1: m.88: Messi.

Dommer: Wolfgang Stark (Tyskland). Gule kort: Denilson (min.31), Rosicky (min.45) og Eboué (min.67).

Tilskuere: 93.330 på Camp Nou. Deriblandt ca. 5.000 Arsenal tilhængere.

Spilledato: 6. april 2010.

Denne nyhed er lagt på Barça.Dk 07-04-2010 07:43